square groupJag tänkte passa på att tacka alla härliga studenter som kom förbi vår monter under Traineedagen förra veckan. Det var första gången Octapharma var med på Traineedagen och då jag var ansvarig för att organisera vårat deltagande (ett sådant där projekt man kan plocka på sig under sin traineetid) så var jag väldigt nervös och förväntansfull.

Jag tycker själv att dagen var fantastiskt lyckad, och det var väldigt inspirerande att träffa alla er studenter! Många hade bra frågor och det var kul att få berätta om mina erfarenheter av det senaste året på Octapharma. Att berätta för andra gör ju också att jag själv får reflektera över vad jag upplevt och lärt mig under programmet, och någonstans känns det väldigt avlägset att jag själv bara för ett år sedan var en nyfiken student med tusen frågor om hur allt fungerar.

Förutom monter hade vi också ett seminarie som jag höll i. Vi försökte hålla det avskalat och personligt och förhoppningsvis kunde vi ge en bra bild av hur det kan vara att vara trainee, både det bra och det som kan vara utmanande. Även här var åhörarna engagerade och intresserade och alla frågor bidrag till att göra seminariet så bra och åhöraranpassat som det blev.

Sammanfattningsvis var det en väldigt givande dag med många bra möten och jag och mina kollegor åkte hem med hesa röster och ömmande fötter efter att ha stått och pratat med alla härliga besökare hela dagen.

Tack för det! /Hanna

Förresten, om du var på Traineedagen och besökte oss är vi väldigt nyfikna på er feedback. Vad gjorde vi bra? Vad kan vi förbättra? Skicka gärna en kommentar!