Hej,

Det var inte igår jag skrev något här, tyvärr har det varit fullt upp. Men nu är det verkligen dags för en uppdatering.

Just nu befinner jag mig i Workington, som ligger i norra England, på min tredje traineeperiod. Holmen har ett kartongbruk här som ingår i Iggesund Paperboard och det är här jag utför mitt tredje traineeprojekt. Vi är tre stycken traineer som är på plats just nu, och vi bor tillsammans i ett sött litet hus i den närliggande byn (?) Cockermouth. Det är en helt fantastiskt miljö att bo i här, allt är så otroligt vackert. En kort biltur eller promenad och du har de vackraste vyerna framför dig.

Projektet jag arbetar med är kopplat till det faktum att vi här i Workington håller på att starta upp en biobränslepanna. Till en biobränslepanna krävs en himla massa bränsle och det är typ där jag kommer in. För att väga allt bränsle som kommer in till anläggningen håller vi på att installera två nya lastbilsvågar och en ny programvara för dessa. Mitt uppdrag är att ta fram rutiner, manualer, automatiska rapporter och all övrigt material som kan behövas för att använda detta system. Lite grötigt såhär i början men sakta men säkert faller bitarna på plats.

Det var en kort uppdatering om läget just nu, nu ska jag springa på lunch (ett äventyr i detta land). Jag återkommer snart med roliga anekdoter om England, vad jag gjort sedan sist och vad man kan roa sig med på fritiden här borta.

Vackra vyer i England!

Vackra vyer i England!

 

//Linnea