Kort inlägg idag!

Det är bara sju veckor kvar av traineeprogrammet för min del. Det känns faktiskt jättebra, även om det är lite stressande att tänka sig att jag ska hinna klart alla mina åtaganden här i Madrid på sex av de sju veckorna. Hmm…

Det ska bli roligt att ha något vettigt att skriva på visitkortet (jag har kört med post-it såhär långt, hehe), det ska bli roligt att få ha mer långsiktiga åtaganden, att få ta lite ansvar, att ha krav på sig, att få kontinuitet och “vardag” igen. Jag ska kort och gott “bli stor”!

Exakt vad jag ska jobba med är inte 100% klart, så jag vill inte jinxa något genom att skriva här. Det kommer senare lovar jag istället.

Jag skulle också vilja göra lite reklam: Snart dyker nya skribenter från Scania upp! Trainee 2011 börjar bli varma i kläderna och har säkert intressanta och roliga saker att ta upp, jag ser fram emot deras bloggande både som ren kuriosa men också för att sätta mitt eget traineeår i perspektiv. Håll ögonen öppna med andra ord.

Vad händer med mina inlägg? Jag kommer skriva vidare året ut, så du som läser kommer få några inlägg från min första månad som icke-trainee.

Trevlig helg!