Nu har nästan de första två veckorna av min vistelse passerat förbi i en rasande fart, så vad har dessa veckor innehållit, förutom lite för många kvällar framför tv:n med min landlady – Camberley kanske inte riktigt är en världsmetropol…

Första veckan på praktiken bestod till stor del av att bli insatt i det arbete som utförs av Business Excellence teamet här. En dag var den veckan var respektive områdesansvarig tilldelad mig för att visa mig mer av det arbete de utför. T.ex. processansvarig Mike på måndag, Quality manager Brett på onsdagen och Health & Safety Angie på fredagen. Väldigt värdefullt för att snabbt få en överblick över vad som görs i verksamheten samt för att börja knyta kontakter på avdelningen. Vid sidan av introduktionen så fick jag också mina första uppdrag som jag ska jobba med när jag är här.

Sen kom helgen och som ett mycket välkommet avbrott av lantlivet i Camberley. Jag åkte då in till London för att möta upp med Elin, en av mina traineekollegor från Sverige som var över i UK för några konferenser, och en av hennes kompisar. Mycket trevlig helg med lite vin, middagar, drinkar, dans och shopping. Och framförallt en chans att få träffa härliga tjejer och snacka lite skit på svenska. Känns för övrigt lite som jag jobbar på en resebyrå och inte på Siemens för tillfället med alla hotellbokningar, reseplanerande och tidtabellscheckande som jag sysslar med på kvällarna för att planera de kommande helgernas många kära besök från Sverige – längtar efter er!