Hej!

Mitt namn är Rickard och jag är en av årets trainees här på Jordbruksverket. Jag är 27 år och är bosatt i Borås tillsammans med min sambo. Innan jag kom hit läste jag till Systemvetare på Högskolan i Borås där jag fattade intresse för programmering. Från början kommer jag från Borlänge men har även varit bosatt i Örebro och Varberg innan jag flyttade till Borås. Mina intressen består främst av film, serier, musik, spel och att umgås med vänner.

Som person är jag lugn, entusiastisk och intresserad av att lära mig nya saker. Då jag är nyexaminerad är jag väldigt taggad på att komma ut i arbetslivet, och jag tycker att Jordbruksverkets trainee-programmet verkar som ett perfekt tillfälle för mig då jag sedan länge velat bli systemutvecklare. Jag har sett fram emot att påbörja min tid här hela sommaren och är nu redo att satsa för fullt, och hoppas på att utvecklas så mycket som möjligt under den här tiden.

Jag ser fram emot min fortsatta tid som trainee här på Jordbruksverket och är övertygad om att det kommer bli en lärorik och rolig period!