Hej!

Nu är vi i mitten av vår första traineevecka på Jordbruksverket och det är dags för oss traineer att presentera oss lite!

Jag heter Malin Ulfenborg och är 31 år ung. Jag bor i Hjo tillsammans med min man och våra tre barn i åldrarna 7, 4 och 1 år. Hos oss bor även tre katter och en kanin. Innan jag kom hit till Jordbruksverket pluggade jag på distans mot Mittuniversitetet i Östersund, där jag gick programmet Informatik med inriktning systemutveckling. Traineeprogrammet känns som en bra övergång till arbetslivet efter tre års studier och jag upplever redan Jordbruksverket som en väldigt bra arbetsplats.

På min fritid håller jag på väldigt mycket med musik och sång i olika former. Jag sjunger ofta i olika sammanhang och leder även en härlig popkör i Hjo! Utöver musiken så är familjen väldigt viktig för mig och de fyller en stor del av min fritid, med allt vad det innebär. Som småbarnsförälder står livet sällan still och det finns alltid spännande saker att upptäcka och hitta på.

Innan jag började studera informatik så studerade jag musik på två olika folkhögskolor, jag påbörjade studier till sjuksköterska och jag har jag jobbat en del inom vård och omsorg. Jag tror att alla de här delarna som jag valt att studera och jobbat med beskriver mig ganska bra som person – jag är en sångfågel, social och pratglad, har ett stort människointresse och inte minst (som ni nog förstår) ett stort intresse för IT.

Det var allt för mig idag! Jag och mina traineekollegor hoppas att ni kommer följa vår resa här på bloggen!

/Malin