En vecka fylld med härliga kollegor, utbildningar, studiebesök och afterworks passar fint som en beskrivning av vår teorivecka i Stockholm!

Veckan började med ett spännande studiebesök på Arlandas flygplats, där JM Entrepenad har en obeskrivligt stor byggarbetsplats just nu. Det var riktigt häftigt att se något så stort i ett område som dessutom kräver en väldigt hög säkerhet! Mikaela som är trainee inom JM E gav oss en väldigt intressant presentation och guidning genom bygget.

Av säkerhetsskäl så kunde jag inte ta så mycket bilder, men en reflexstark gruppbild som förmodligen syntes från månen lyckades vi få publicera.

Vi har haft mycket ledarskapsutbildningar där vi utöver alla föreläsningar om ledarskapsteorier fick tillämpa dem genom att bli utmanade av skådespelare i olika case. Sjukt effektivt att lära sig på detta sättet!

Utbildningar inom ekonomi var också stort fokus på i veckan. Vi har fått lära oss allt från hur aktiemarknaden kan påverkas till en mer detaljrik genomgång av projektekonomi på JM. Grymt bra och lärorikt.

Sista dagen fick vi även vårt första business case, som vi gruppvis ska presentera om 5 månader.  Här uppe ser ni en bild på min härliga grupp som tänker så det knakar.

Avslutningsvis så får jag inte glömma att skriva om hur härligt vi har haft det utanför jobbet. Vi var på middag och spelade biljard, bowling, shuffleboard och lite dart. Här under ser ni en riktigt fokuserad Adam när shufflespelet var igång, och tävlingsinriktade Frida och Ingvild under bowlingen.