Nu när det kalla vädret drar in är man ju lite tacksam över att jobba inne i lägenheterna. Inflyttningen här på mitt bygge har precis börjat, och nu känns det inte så mycket som en byggarbetsplats längre. Jag har endast två veckor kvar på bygget tills nästa block börjar, vilket tajmar väldigt bra med att det börjar bli färdigt här.

 

Lägenheterna som ni ser på bilden ovan är snygga och klara att användas och min huvuduppgift med besiktningarna har gått bra (tycker jag..)! Vi har lyckats hålla ner genomsnittet på antal fel per lägenhet väldigt lågt vilket gör alla nöjda och glada. 🙂

Jag tänkte att jag kan visa några exempel på anmärkningar som kan förekomma på besiktningen och vad jag gör åt detta.

Här har jag nu tre anmärkningar, då är det bara att laga! Mitt jobb blir att kontakta de olika underentreprenörerna som är ansvariga och boka in en tid. När de väl är på plats så visar jag anmärkningen, kontrollerar både att det blir bra och att arbetstiden de fakturerar stämmer.  När det väl är gjort så tittar jag en extra gång så att det är rent och fint för nästa besiktningsomgång.  Känslan när besiktningsbilagan sedan blir utan anmärkningar…den känslan är bra, Haha!

Utöver detta så har jag fått vara med och bygga ett cykelhus som jag tänkte visa en fin timeline på, så snart det är färdigt.

Ha det gott!