Hej på er!

Mitt namn är Ivar Grahn och jag ingår i den senaste och fjärde omgången av traineer här på Jordbruksverket. T4:or kallar man oss. Jag är ursprungligen uppvuxen utanför Jönköping, men begav mig 2014 till Östergötland för att studera till Högskoleingenjör i Datateknik på Linköpings Universitet. Tre år senare, med en examen i hand, har jag återvänt till Småland för att jobba på Jordbruksverket och väntar ivrigt på att få bruka de kunskaper jag plockat upp under mina tre år på universitet.

Som person är jag nyfiken, envis och entusiastisk. Därför har jag under min uppväxt haft många olika intressen. För tillfället är jag väldigt insnöad på teknik relaterad till AI, eller Artificial Intelligence. Jag tycker även mycket om konst och brukar ofta måla och meka lite i Photoshop. För nöjets skull tänkte jag visa med bilder hur man kan skapa konst med AI. Här under kan ni se hur en AI tolkar min utsikt från kontoret om man samtidigt matar den med Jordbruksverkets logga.

Dessa två bilder skapar tillsammans denna:

 

Men det är inte bara AI som jag förundras av. Jag spenderar en stor del av min fritid åt att utforska ny musik av alla möjliga slag och jag har många timmars musik lagrade på mitt Spotify-konto. Jag ägnar också mycket tid åt fysisk aktivitet och har gjort det under många år, mina kära trainee-kamrater kommer förr eller senare få lära sig hur rastlös jag kan bli om jag inte får min motion.

Det ska bli riktigt roligt att komma igång som trainee och det känns som om jag hamnat på en omtänksam och positiv arbetsplats. Bemötandet här på Jordbruksverket har hittills varit enastående och jag ser fram emot vad som komma skall!