Hej på er!

Idag är det min sista arbetsdag innan semestern. SÅ härligt det ska bli med sommar!!! Har liksom inte lyckats få någon riktig sommarkänsla än när jag bara fortsatt jobba på som vanligt. Minst sagt annorlunda från när jag pluggade och jag alltid tog ett väldigt tydligt steg rakt in i sommaren samma dag som sista tentan var skriven i slutet av maj.

MEN, icke att förglömma, så har jag ju då betald semester för första gången i mitt liv. Tjoho!! Det är typ värt att fira.

Ja, annars då? Jo jag har ju som sagt jobbat på. Typ alla tog semester förra fredagen då den berömda byggsemestern drog igång, så har varit ganska öde här denna veckan. Men vi är ändå några tappra själar kvar här som kan luncha osv tillsammans, så jag överlever.

Nästan alla mina projekt som jag jobbar med drar igång rejält direkt efter semestern, så har lagt mycket tid nu på att förbereda olika saker. Till exempel är jag med och planerar en workshop i ett av projektet och i ett annat sätter jag ihop en PowerPoint som jag ska presentera i augusti. Åh och när jag skriver projekt så menar jag inte byggprojekt! Nu är jag ju på verksamhetsutveckling och inte projektering eller produktion. Så när jag pratar om projekt menar jag saker som utvecklar vår verksamhet. Till exempel ett nytt verktyg för att prissätta våra bostäder, eller att vi ska testa en miljövänligare betong på några byggarbetsplatser. Superspännande att få jobba med!

Hoppas ni har och får en helt underbar sommar. Vi ses om fyra veckor!