Hej allihopa!

Det är fredag tänkte jag skriva, men icke! Det är ju faktiskt onsdag, halvdag och superkort vecka. Så nu sitter jag här och tittar på hur min vecka har varit och planerar hur jag ska lägga upp nästa vecka, som om det vore fredag. Och mitt i allt det här så inser jag plötsligt att oj, nu känns det som om flera projekt och uppgifter faktiskt har dragit igång! Wohoo!!

Den här första tiden på nytt block är lite svår tycker jag. Många nya intryck så min hjärna känns fullproppad, samtidigt som arbetet inte riktigt hinner dra igång direkt vilket innebär att min produktivitet inte precis har varit på topp.

Mitt schema har varit ganska fullt ändå med många introduktioner för de olika avdelningarna här på Verksamhetsutveckling och startmöten för projekt. Det är väl mer jag som gärna vill kunna se och ta på vad jag har gjort, vilket kan vara lite svårt när tid på dagarna går åt mycket möten. Ska bara komma ihåg att mötena är lika nödvändiga och att det också är något jag gjort även om de inte resulterar i någon produkt jag direkt kan ta på. Eller ja, mötesanteckningar är ju i och för sig något jag alltid får med mig efteråt, he he he.

Avslutar mina fredags- (onsdags..) tankar med min nya utsikt från min plats här på fjärde våningen.

Ha en superbra långhelg, så hörs vi nästa gång!!

Utsikt från pl 4