Igår så var det mingelkväll här på jordbruksverket för personer som ville veta mer om traineeprogrammet och hur det är att jobba här på jordbruksverket. Det var väldigt trevligt att träffa några av de som har sökt eller som funderar på att söka till vårt traineeprogram och få höra deras frågor och funderingar. Jag gjorde verkligen mitt bästa för att ge så klara och bra svar som möjligt och hoppas att de som var på plats fick sina frågetecken uträtade.

De som var här fick en övergripande inblick om vilka jordbruksverket är och vad vårt uppdrag går ut på, efter att ha fått praktisk information om traineeprogrammet och jordbruksverket så visade Emil från T2 några av systemen som de jobbar med och fick svara på frågor om hur vi utvecklar och vilka metoder vi arbetar med.

Här i soffan så sitter Fabian, Martina och jag och pratar med några av besökarna och svarar på deras frågor om allt mellan himmel och jord.

För er som känner att detta är något som ni skulle ha velat vara med på eller inte kunde närvara så livesände vi en presentationen med Markus Milerup på facebook (länk finns i slutet för er som vill kolla) där han ger mycket information om jordbruksverket och traineeprogrammet. Vi livesände även en intervju med Mikael Bengtsson (enhetschef) och Fabian Winqvist (T2:a/systemutvecklare)

Länk till facebookevent där presentation och intervju ligger: https://www.facebook.com/events/1902643399983750/