Hej igen!

Denna veckan har vi gjort kodgranskning och självstudier till största del. I början av veckan så fick vi tillgång till ett projekt här på jordbruksverket som vi kunde gå in på och kolla på hur koden var uppbyggd och hur de sätter sina metodnamn och liknande. Vi fick även lära oss att checka in och ut kod genom deras versionshanteringssystem, så nu har vi checkat in det gemensamma projektet som vi håller på med så alla kan jobba på samma projekt.

Tidigare under hösten så fick vi även göra ett personlighetstest även kallat PPA. Vi fick fem olika ord och skulle då välja det som passade bäst och sämst in på oss, och efter det så fick vi individuell återkoppling på resultatet. Nu under denna veckan så har vi pratat om gruppens PPA, vilka är gruppen styrkor respektive svagheter, som ni kan se så är det många av oss som har höga S, vilket betyder att vi är många som är stabila av oss, sammtidigt som det inte är så många som har lågt C, vilket betyder anpassning. Att få reda på gruppens styrkor och svagheter gjorde även att vi lärde känna varandra bättre.

20161101_161817-omgjorf

Då det är alla helgon på lördag så betyder det att fredagen endast är en halv dags jobb, och då passar vi i tranieegruppen på att flexa den halva dagen och tar en efterlängtad långhelg.

/Pierre