Hej, igen!

Nu börjar det vara ett tag sedan det kom ett inlägg från oss här på Cinnober. Anledningen är att vi är inne i en intensiv period där mycket ska hinnas med på kort tid.

Sedan förra inlägget har vi hunnit med en hel del, mest noterbart är kanske de presentationer vi hållit. Det är nämligen så att man vanligtvis håller en demonstration av det som åstadkommits i slutet på varje arbetssprint. Och eftersom både jag och Viktor har varit delaktiga i olika utvecklingsprojekt så har vi även fått ansvaret att hålla var sin demonstration av ny funktionalitet inför våra kunder i London. Alla presentationer skedde visserligen via videolänk men en viss spänning infinner sig ändå då helst ingenting får gå fel. Allt flöt dock på enligt plan och jag måste nog påstå att det hela gick riktigt bra för oss båda.

Just nu är vi inne i perioden precis innan vi skickar en ny release till vår kund. Det innebär en hel del arbete med att fixa de buggar som hittats under testningen samt svara på frågor från kund om allt möjligt. Det är dock fortfarande en hel del som ska hinnas med innan vi kan pusta ut!

Det börjar dessutom närma sig slutet av utvecklingsblocket och början av kravblocket, snart kan vi alltså titulera oss ”Business Analyst” (eller åtminstone ”Trainee som testar på kravarbete” 😉 ). Mer om detta i nästa inlägg.

Ha de’