Denna vecka är vi återigen på praktik i utvecklingsteamen. Trotts att vi ofta får testa på nya arbetsuppgifter och träffa nya personer samt team så känner jag mig ändå hemma här på verket. Har kommit in i en rutin som jag trivs väldigt bra i. Finns många faktorer som gett mig denna trivsel och rutin. Framförallt har alla goda kollegor och halv-tre-fikat varit en bidragande faktor till detta. Då inkluderar jag allt från mina fina traineekollegor till teammedlemmar och chefer.

En rolig nyhet vi fått tagit del av denna vecka är att traineeprogrammet kommer att köras igen i höst! Det blir då tredje året i rad som Jordbruksverket satsar hårt på nyexade och unga personer. Om du som läser detta funderar på att söka traineeprogrammet så tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar och glöm inte slänga iväg en ansökan när det väl är dags så hoppas jag att vi ses i höst!

Vill avsluta med att säga tack till Diana som varit projektledare för traineeprogrammet men som från och med idag går vidare till andra utmaningar. Hej! 🙂