Hej!

Det var länge sen jag skrev nåt på bloggen. Traineeprogrammet tog slut för drygt ett halvår sen. Det var ett riktigt lärorikt och spännande år. Vi hade många kurser i olika områden och fick prova alla viktiga roller inom företaget och lära oss om verksamheten.
Jag har jobbat som utvecklare sedan traineeprogrammet var slut i LMEClear projektet fram till början av mars men nu har lite mer spännande saker hänt på Cinnober!
Cinnober har en ny kund: Australian Stock eXchange (ASX) och jag har börjat jobba i det nya projektet. Vi ska bygga ett trading system åt dem. Det blir mycket nya saker att lära mig eftersom jag jobbade med ett clearing system hittills och nu blir det trading. Det ska vara lättare än clearing iaf!
Jag har flyttat till andra sidan av kontoret och sitter med det nya teamet. En utmaning i ASX är att vi måste hitta ett bra sätt att hantera tidsskillnaden som är 10 timmar. Vi är just nu i planeringsfasen av projektet så vi har ganska många kravare (Busineess Analyst) som har åkt till Sydney för att reda ut vad vi måste bygga.

730341-50d19392-20d0-11e3-b692-e50a676e7815

Ni kan läsa mer om ASX och Cinnober här: Cinnober to provide ASX with new trading system