Ännu en roliga vecka på jobbet är till ända, den gång en dag kortare eftersom att jag nu sitter på tåget till Åre. Ända sedan Uppsala har det varit fullt med människor i Bistron som dricker öl och har det trevligt, kul att se. Jag är på familjesemester och den snälla föraren lät mig och mina syskonbarn få åka med i förarhytten, de var helt lyriska och nu är semestern fulländad oavsett om det blir någon skidåkning eller inte.

Denna vecka har jag jobbat vidare med mina två uppdrag och avslutat det om inkluderad platsbokning på Intercity. Det var riktigt spännande att första komma på en teknisk lösning och sedan sista dagen en ännu bättre. Förhoppningsvis är det infört som test på en linje till sommaren.

Inför lanseringen av snabbtåg till Oslo hade jag och Petter i veckan möte med våra kollegor på försäljning och började planera de aktiviteter som vi ska göra fram till start. Jag tog på mig att skapa en Excel road map i vilken vi kan få en överblick och synka alla marknads- och försäljningsaktiviteter.

Jag har arbetat med traineerekryteringen genom kontakt med studentsektioner för marknadsförings och förberedelser inför arbetsmarknadsmässan LARM i Linköping nästa vecka. Vi har fått biljetter till våra samarbetspartners Way out west och Summerburst och vi kommer att ha dessa som priser i en studenttävling i montern, ännu en anledning till att komma förbi.

Kolla in sjtrainee på Instagram för en bild på när jag gör plankan på kontoret som straff för att jag skippade crossfitten:)

Hoppas att ni alla får en riktigt härlig helg och att vi ses på LARM på tisdag!

/Christoffer