Efter besöket i Ånge på måndagen så bjöd veckan på flera härliga tågresor. Onsdag morgon var det dags igen med siktet inställt på Lund och casetävlingen TIMES för Industriella ekonomer. Det var kul att komma tillbaka till min studieort och jag är mycket imponerad av de lösningar som studenterna presenterade på engelska efter bara 4 timmars arbetstid. Syftet med att sponsra tävlingen var att visa för studenterna att vi arbetar med strategi och omvärldsbevakning på SJ och att man kan arbeta med det hos oss.

På fredagsmorgonen tog jag en fika på centralen med en kompis som kom med nattåget från Malmö och skulle vidare till Mora. Även i våras gjorde vi det när han var på väg åt andra hållet, alltid lika trevligt.

På fredagen presenterade jag och Hanna våra uppdrag för vår handledare Klas. Det kändes roligt att trots den knappa tiden kunna leverera en checklista och en analys som direkt kommer att börja användas i verksamheten.

Hannas tid hos oss är nu slut och jag tackar för den, det har varit riktigt roligt och lärorikt att ha med en trainee från Trafikverket under två veckor.

Trevlig helg allihopa!