Mitt namn är Eleonor Hjalmarsson och jag skriver nu mitt allra första inlägg som Traineebloggare! Så sent som i Augusti i år presenterade jag mitt exjobb på Chalmers efter 5 år med studiehatten på. Vid det laget var min studentetta redan tömd och dagen därpå gick flyttlasset till Stockholm.

Jag började som trainee på Scania i slutet av sommaren och har under hösten bland annat hunnit med att prova arbetet som montör av både lastbilar och motorer, tagit lastbilskörkort (!) och fått lära känna den 20 personer starka traineekullen jag ingår i. Just nu är jag i slutskedet av min första av fyra perioder på tre månader styck. Vad jag mer specifikt har sysslat med under min första tid på jobbet tänkte jag dela med mig av i nästa inlägg.

Finns det önskemål om vad ni vill att jag skriver om gör jag allra helst det! I övrigt kommer jag att fylla bloggen med allt från vad jag gör från dag till dag under mina olika perioder och vad jag och mina traineekollegor har för oss under året till mina allmänna tankar kring livet som trainee på ett av Sveriges coolaste företag!

Gott nytt år så länge!