Och så har även jag återvänt från en lärorik vecka hos Service Desk precis som Maryam och Oskar. Som dom beskrev så testade vi samtliga av dom 5-shift som Service Desk använder sig av, under dem 5 dagarna vi var där. Resultatet blev ett par spännande dagar där vi fick uppleva hur dem olika tidszonerna runt om jorden påverkar finansmarknaden då marknaden i östra USA och Asien går lite omlott.

Hur som helst så har mycket hunnit hända under det året jag varit här på Cinnober. Projektet LMEClear som jag varit del av under hela perioden har här om dagarna blivit klar och gått live, och vi har hunnit med en otrolig mängd kurser och olika aktiviteter under traineeprogrammets gång.

Ett år som passerat betyder också att Traineeprogrammet nu är slut för oss i första trainee-kullen, så för min del betyder det att jag byter till ett nytt projekt och fortsätter som utvecklare på heltid. Så jag lämnar nu över bloggen till Rasmus och Johan, samt till vår nya trainee som kommer presentera sig inom kort.

Tack för mig!