Nu i veckan har vi påbörjat vår stora flytt. Cinnober i Umeå växer helt enkelt så det knakar, och nu är det dags att flytta ut. Vi är helt enkelt för många på våra nuvarande två våningar och ska flytta till ett mycket större kontor ovanpå nya ”Utopia”-gallerian i Umeå. Det blir några tomma platser på det nya stället som förhoppningsvis snart ska fyllas upp med nytt folk!

DSC_1085

Det är mycket med flytten, många saker är i lådor och de har redan flyttat våningen ovanför mig! Idag kommer jag att packa ihop mina saker och ta mig till byggnaden ovan, där jag ska jobba i framtiden. Ett av de smala fönstren på tredje raden nedifrån är mitt!

Igår var jag dit och åt lunch och tittade mig runt – och blev klart imponerad. Insidan är otroligt trivsam, smart designad och överhuvudtaget känns det som att vi får en (mer eller mindre) permanent bostad som vi kommer att trivas i allihopa. Jag får fantastisk utsikt från mitt skrivbord och miljöerna är öppna, väl ventilerade – och så mycket fönster och användbara ytor!

Så här kommer en fin bild på hur det ser ut i vårt labb i nya kontoret. Fina väggar, upphöjning med mysiga pallar och annat. Imorgon kommer jag att sitta på ett ganska liknande ställe och skriva bra och vältestat kod!

DSC_1101

Det blev många utropstecken här känner jag, men det är väl för att jag är taggad på nya kontoret helt enkelt – ha överseende!

Ses nästa post.