Nu är nästan alla tillbaka från julledigheter. Under julen har vår kund LME hunnit att testa systemet som vi levererade precis innan jul. De har bara hittat små buggar som vi håller på att fixa. Vi har code freeze på onsdag. Denna vecka börjar utvecklingskurserna. I början av veckan hade vi ett samtal med vår mentor under utvecklingsblocket om TDD kursen. TDD står för Test Driven Development. Vi måste hitta några praktiska problem som vi kan lösa under kursen.

Idag under ett möte med vår program director och mentor fick vi veta att två nya traineer börjar den 3:e februari. Det blir spännande att träffa dem. En av dem ska vara i LMEClear och den andra i MarkitServ. De båda har läst teknisk fysik. Under mötet pratade vi om Cinnobers nya kontor. Vi ska flytta dit under sommaren. Det nya kontoret ligger i centrala Umeå ovanför Utopia. Det är betydligt större och det är bra för att vi kommer att behöva plats för fler medarbetare.

Precis innan julen hade jag en intervju med Dagens Industri (di.se) ”Din karriär – Tema trainee”. Vi pratade om livet som Trainee på Cinnober Financial Technology och varför jag ville jobba här. Det var en väldigt intressant intervju.

God fortsättning!