Igår fick var jag med och såg på när våra lastbilar till ryska kunder lastades. En ganska speciell upplevelse kan jag säga. Dels var det mycket som var nytt för mig då jag inte har sett lastning på ett så pass stort fartyg tidigare. Dels är det ju ganska läckert att se så många av våra nya fina bilar på samma gång, på väg till sina kunder långt bort i Ryssland. Här är jag kanske lite speciell och lastbilsnördig igen och jag tror det är lite extra nu när jag inte är nere i produktion längre och ser dem lika ofta. Dessutom var det häftigt att se hur effektiv den här typen av verksamhet är. Det var ändå ett gäng lastbilar som skulle på båten under begränsad tid och så måste de ju stå ganska tätt för att få plats. Vi kan säga att det syntes tydligt att det inte var första gången de gjorde det här.

Här körs de färdiga bilarna på fartyget.

Loadig in action

Loadig in action

Jag var där och representerade inköp och träffade även våra leverantörer som utför transporten. Det var lite speciellt att vi var så pass många tjejer som 3 på samma ställe i den här branchen så det förevigade vi såklart.

Jag tillsammans med Cristina och Olga från två leverantörer.

Jag tillsammans med Cristina och Olga från två leverantörer.

Nu är det dags att ta helg, väldigt skönt! Behöver vila hjärnan lite, väldigt mycket ny information varje dag så här på ett nytt ställe igen.

Trevlig helg!