Hej 🙂

Idag Àr den sista dagen i testblocket. Som sagt, Cinnobers traineeprogram cinCube har nÄgra olika block. Det första var testblocket. PÄ mÄndag börjar utvecklingsblocket! Det Àr spÀnnande för att det kÀnns helt annorlunda nÀr man programmerar pÄ universitet och pÄ företaget. NÀr man programmerar pÄ jobbet mÄste man lÀgga kod till den beffintliga koden utan att nÄgonting gÄr sönder. Det Àr ganska svÄrt att förstÄ koden som redan finns!

Jag börjar i ett nytt projekt under utvecklingsblocket. Jag har redan tjuvstartat och har varit med pÄ de dagliga Scrum mötena men officiellt börjar jag pÄ mÄndag! Det nya projektet heter LME Wire. Det Àr en del av LME Clear projektet som hanterar Trade Repository och ger clearinghus medlemmar möjligheten att uppfylla sina handelsrapporteringskrav. Vi kallar projektet LME TR internt! Systemet gÄr live i februari sÄ det Àr hög tempo pÄ utveckling.

Denna vecka fick vi schemat för utvecklingsblocket frÄn Mats Wikström vÄr program director. Vi har gott om utvecklingskurser och jobbar resten av tiden i vÄra projekt.

Vi traineer fick vara med i Cinnobers Newsletter med vÄr nya VD Jonas Engman. Man kan lÀsa artiklen hÀr:

http://www.cinnober.com/newsletter/strategic-it-investments-ramping-north

NewLetter