Hej, hello, dobre den, dobry den!

Jag började som Management Trainee på MTG i oktober och har sedan dess fått möjlighet att bo och arbeta i tre länder. Med start i London, därefter Sofia och nu Prag sedan ett par veckor tillbaka. Något av en försenad ”Eurotrip” där jag får inblick i MTG’s olika verksamheter samt ett annat perspektiv på landets verklighet än vad du får som tågluffande backpacker.

Under den första tiden har jag sett olika kontor, träffat massa spännande människor och fått insyn i tre vitt skilda men ändå lika verksamheter. De möjligheter och utmaningar som diskuteras i mötesrummen i London skiljer sig en del från de i Bulgarien eller Tjeckien, och det är kul att se samma verksamhet ur olika perspektiv!seb prag prag

Den första tiden i Prag har varit en mix av att ”finna sig själv” i staden, hitta lägenhet, lära känna nya kontoret, nya roliga projekt att sätta tänderna i samt en del rapportering. Jag har aldrig varit i Prag eller Tjeckien tidigare men mitt första intryck är en levande stad som påminner lite om Stockholm, åtminstone i jämförelse med London eller Sofia. Den stora fördelen med Prag som stad är dess geografiska placering, nära till allt! Flyg hem till Stockholm tar ett par timmar och Norwegian har billiga flighter, om jag har tid på helgerna är det också nära till skidåkning i Alperna både med bil och flyg.

Det var allt från Östfronten i dagsläget!

 Sebastian