Idag har jag varit Management Trainee vid L’Oréal i 9 månader, och det har gått otroligt fort måste jag säga. Det kanske är en klyscha men faktum är att tiden aldrig runnit iväg så fort som dessa 9 månader.
Att tiden runnit iväg har flera anledningar, det har tagit tid att sätta sig in i allt, alltid haft fullt upp, varit väldigt roligt på jobbet. Resultatet av det är att jag numera är väldigt rastlös på fritiden, otroligt uttråkad på tunnelbanans entimmesfärd och väldigt många gånger går tankarna tillbaka till jobbet. Inte för att jag alltid måste tänka tillbaka på jobbet, utan för att det alltid finns något där borta i alvik (kontoret) man kan utveckla, förbättra eller starta upp. Det är för mig den roligaste delen med att ha L’Oréal som arbetsgivare.

Vad har jag gjort fram till idag?
Produktchef för deodoranter, solvård (3 märken)
Sponsoransvarig för Vår Ruset
Och ansvarig för ett projekt som jag än så länge inte får säga någonting om (alltid velat arbeta med hemliga saker =0)

Istället för att jag ska skriva ner vad allt detta innebär i världens längsta inlägg. Tänker jag ta en del i taget, för det finns massor att berätta!

Ovan har hur som helst varit steg 1 i mitt traineeprogram, och nu har jag precis blivit varm i kläderna på steg 2. Produktchef på en för mig helt annan division. PPD eller professionell products division.

Kort e gott, mer info nästa gång