Hej!

Jag heter Ingela och jag är ny trainee på Jordbruksverket. Jag är 36 år och jag är uppvuxen i Emmaboda. Jag läste den tvååriga utbildningen “Webbprogrammering” på distans på Linnéuniversitetet och tog ut min examen 2016. Jag tycker nu det ska bli kul att få fördjupa och utveckla mina kunskaper och få en inblick i hur det fungerar praktiskt på IT-avdelningen på Jordbruksverket.

Efter gymnasiet var jag au pair i London i ett och ett halvt år, och efter det läste jag Europastudier, först vid Malmö högskola och därefter vid Lunds universitet. Sedan jobbade jag som assistent på EU-kommissionen i Bryssel mellan 2008 och 2011. Hösten 2011 jobbade jag några månader som översättare i Riga, och sedan bar det av till Bryssel i två omgångar igen, först hösten 2012 till våren 2013 och sedan från januari till juni 2014. Då jobbade jag som assistent på Regionkommitténs och Europeiska ekonomiska och sociala kommitténs gemensamma översättningsenhet.

Nu har vi klarat av den första veckan på traineeprogrammet och det har varit en bra första vecka. Igår spelade vi shuffleboard och åt på O’Learys tillsammans med förra årets traineer, vilket var trevligt.

Eftersom vi har sprungit runt som yra höns i korridorerna och försökt lära oss att hitta i byggnaden den här veckan kommer här ett kort på en höna:

Och en bonusbild på en kossa i fikarummet:

Trevlig helg!