Monir

Hej allihopa!

Mitt namn är Monir Khan, 25 år och boende i Jönköping. Jag har en kandidatexamen i mjukvaruutveckling från Högskolan Kristianstad och jag har läst ett antal kurser inom mjukvaruutveckling på Kungliga Tekniska högskolan. Min passion är att utveckla applikationer som sticker ut på IT-marknaden när det gäller kreativitet, affärsnytta och prestandaeffektivitet. Mina största intressen är teknik, sport, meditation och anime-serier.

Som person är jag nyfiken, pratsam och sällskaplig. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj,  titta på youtube samt anime-serier, promenera i naturen eller läsa tidning. Jag är alltid redo för sport, humanitära aktiviteter och äventyr av alla slag.

Det har snart gått två veckor sedan starten av traineeprogrammet. Jag känner redan nu att man trivs otroligt bra och att man känner sig välkommen här. Mina trainee-kamrater är trevliga och vi har en bra sammanhållning i gruppen tycker jag. Vi fick mycket hjälp från vår handledargrupp, faddrarna, programkoordinator och chefer från olika avdelningar och jag ser fram emot att lära mig mer av deras erfarenheter inom Jordbruksverket och IT-branschen.

Jag ser fram emot resten av traineeperioden!