Hej hej allesammans!

Här sitter jag en helt vanlig torsdag vid datorn på kontoret med matkoma efter en pannkakslunch. Japp, ni läste rätt, PANNKAKSLUNCH! Det serveras nämligen pannkakor varje torsdag här på huvudkontoret (lycka). I alla fall under alla månader som innehåller bokstaven r. (Det är väl egentligen ärtsoppan som kanske är i fokus då, men väljer att ignorera det).

Annars då? Jo det rullar på här på verksamhetsutveckling. Jag har mina projekt, vissa är jag med och driver och i andra har jag en mer stöttande roll. Den senaste tiden har jag lagt väldigt mycket tid på vårt Business Case som vi traineer snart ska vara färdiga med. Vårt resultat verkar bli i form av en rapport minsann, det har (nästan) varit lite kul att sitta och skriva på den. Lite annan form av arbete än att koordinera projekt och planera och hålla i möten.  Omväxling förnöjer, som man brukar säga.

Idag är det exakt tre veckor och en dag kvar av mitt block här på verksamhetsutveckling. Sen är det dags för teorivecka med de andra traineerna (tjohoo!) och efter det bär det minsann av till MALMÖ!!! Känns lite galet. Har inte alls fattat att jag faktiskt flyttar till en annan stad snart och ska fortsätta jobba där. Är ju i och för sig bara i fem månader, men ändå. Ska i alla fall bli kul att få lära känna den staden och lära känna JM på kontoret där nere. Är också sjukt taggad på att få prova på projektledning!

Slänger med en liten bild på resultatet av ett startmöte i ett av mina projekt som avslutning.

Resultatet av vårt startmöte i projekt Nytt Prissättningsverktyg.

Resultatet av vårt startmöte i projekt Nytt Prissättningsverktyg. Nu är det ju inte så att vi i gruppen var helt idélösa som det kan verka på bilden här, utan vi hann helt enkelt inte med att brainstorma om det på det mötet.