En nästan helt vanlig (finns det några vanliga dagar som trainee?) tisdag i november började med att jag gick på morgonspinning med ett gäng från SJ. Jag som aldrig har ägt ett gymkort tidigare är stolt över att ha utmanat mig själv att skaffa nya vanor när jag ändå flyttat till en ny stad.

Nyduschad satte jag mig på ett tåg med syfte att testa den nya appen. Den är supersnygg, fräsch och användarvänlig och jag längtar tills den släpps! Jag ordnar med en användarmanual och behövde ta skärmdumpar vid en resa. Så jag var 15 minuter i Västerås och vände. Vilken tur att man kan jobba på tåget också, så jag hann förbereda för möten med leverantörer till kundtjänst-verktyg för sociala medier, vilket är ett uppdrag som jag leder på min roliga placering på Säljkanaler.

IMG_0352

Väl tillbaka på kontoret publicerade jag och Victor Exjobb och Internship som SJ erbjuder i vår. SJ är ett spännande företag i förändring och en trevlig arbetsgivare och nu finns riktigt bra chanser för studenter att få uppleva detta! Som intern får man jobba på riktigt i 8 veckor, med projekt inom marknadsföring eller strategi, och som exjobb har man chans att få jobba med marknadsföring eller kostnader och kvalitet. Kommer bli kul att knyta samman studenter med arbetslivet! Se sj.se/jobb.

IMG_0492

Sådär kan en tisdag i november se ut. Nästa tisdag blir garanterat helt annorlunda, för då ska jag på ledarskapskurs.

Vänliga hälsningar
Ida