Efter fem veckors idogt regnande har de senaste 10-12 dagarna varit fantastiska. Idag är dock Englandsvädret tillbaka. Gråmulet och lite duggregn, men jag ska inte klaga, det är faktiskt rätt skönt!

Jag har nu lyckats starta upp cirka tre fjärdedelar av arbetsplatsen i mitt projekt. En fjärdedel kvar att övertyga om att ständiga förbättringar är bra för verksamheten. Rädslan för förändring finns självklart även här, men än så länge har jag inte upplevt något speciellt motstånd vilket är riktigt skönt. En rolig video på ämnet förändring:  Change

Förra helgen spenderade jag i Sverige, min enda Sverigeresa under dessa tre månader. Självklart fantastiskt att sätta ner fötterna på svensk mark och se att Sveriges växtlighet grönskar även den. Det som dock var mest märkligt var att bilarna körde på höger sida!

Ikväll kommer mina föräldrar över för att göra mig sällskap när jag har långhelg för att fira att drottningen suttit 60 år på tronen. Det som väntar är bland annat en tvådagars roadtrip till Wales för att kolla in hur det landet fungerar.

Var till huvudkontoret i Milton Keynes igår där jag lunchade med Carolina. Se så glad hon blev av att få besök! (Eller är det den vackra koppen som gör henne så lycklig?)

På hemvägen visade sig England från sin bästa sida. Ena sekunden sol, sedan störtskur för att sedan bli vackert väder igen…

/Markus Wernberg