Solen skiner, fåglarna kvittrar och den sista snön smälter sakta. Våren är här! Visst är det lika fantastiskt varje år? Jag känner mig mindre trött på dagarna, jag kör hem på eftermiddagen med ett leende på läpparna då det fortfarande är ljust utanför bilrutan och jag orkar ta mig an roliga saker även efter jobbets slut.

För att muntra på denna vårstämning ytterligare ska jag under resterande delen av veckan umgås med mina traineevänner.Den här veckan väntar nämligen först en utbildning som heter Hälsa och säkerhet vid tjänsteresa. Denna ska ge oss traineer lite att tänka på inför vår utlandsvistelse som drar allt närmare. (Jag åker till England i mitten av april)

Sedan på torsdag smäller det! Då drar vi söderut med en lastbilskaravan bestående av åtta lastbilar och en buss (Viktors svarta får). Johanna och Anders gör nämligen sin andra praktikperiod nere i Malmö hos en återförsäljare respektive en verkstad. Så på fredag väntar studiebesök på deras praktikplatser och resten av helgen ägnas åt allmänt trevligt samkväm. Gokart på lördag tror jag kan bli en riktig höjdare!

Så, ni som har sökt till traineeprogrammet, ansökningstiden gick nämligen ut i måndags. Jag lovar, ni har mycket roligt att se fram emot!*

*När ni väl kommit förbi telefonintervju, intervju 1, case, intervju 2 (3) (4)… 🙂