Idag har jag spenderat förmiddagen på en ganska oväntad återträff, nämligen med före detta ”interns” i Produktion (sommarteknologer hette det förut innan allt skulle låta så coolt på CV:t). Det var ett gäng folk som nu jobbar på Scania, och ett ännu större gäng studenter som jobbade där i somras.

Vi fick en mycket bra föreläsning av chefen för processkontoret om hur Scania tänker jobba med förbättringar de närmaste åren och en väldigt god jullunch. Första julmaten – hur trevligt som helst! Hemskt roligt men också märkligt att få träffa de som i somras gjorde det jag gjorde för fyra år sedan – lite som att åka tillbaka i tiden och träffa sig själv.

Idag har jag också fått presentera en del av mina projekt för cheferna på avdelningen för att få feedback på om jag/vi tänkt rätt när det gäller vilka leverantörer vi ska gå vidare med och vilka mål vi ska sätta. Inte så nervöst som jag hade tänkt mig men jag fick mycket mer feedback och synpunkter än jag trodde. Bra tycker jag, då lär jag mig mer. Men jag har en del att jobba med inför nästa presentation 🙂

Nu står jag med tågbiljett Södertälje Syd – Arlanda C i handen (lyxigt med 45 minuter från jobbet till Arlanda 🙂 ). Resten av dagen är ledig och jag ska med ett flyg till Lyon, Frankrike som går om tre timmar. Mer om det i nästa inlägg.