Ibland får man höra underbara förklaringar, tolkningar eller grodor som måste exponeras för den stora massan. Jag tror säkert att jag kommer att få höra en hel del humoristiska uttalande under min tid som trainee så jag tänkte dela med av dessa.

Dagens citat  kom fram under en av mina stora frågestunder med min handledare. Han är en person som är väl insatt i motorns mysterier då just han har haft föreläsningar inom ämnet. När man väl börjar bli varm i frågandet så kan det lätt bli att mer eller mindra smarta frågor trillar ut (jag vidhåller dock att om man inget frågar så får man inget veta). Hur som helst så höll vi på att diskutera motorns bränsleinsprutningssystem. Det är en mycket fascinerande ingenjörskonst att komma på det hela då det är lite komplext att få till precisionsinsprutningar. Imponerad av de personer som ligger bakom utvecklingen av bränslesystemet så droppar jag helt sonika fråga “Hur kommer man på något sådant?” Utan svar på min väldigt ospecifik fråga och med eventuell tröttnad på mina 120 frågor blev svaret:

“Jag vet inte, jag läste Buster och spelade fotboll…”   (sen sitter vi stilla ett tag och hmmm:ar tystlåtet varannan gång var)

 Buster1

-Jens