Hej!

Då var det dags för mig att blogga. Vi traineer är fortfarande ute på praktik. Jag har redan hunnit vara i två team och sitter just nu i det tredje och sista teamet som jag ska vara i under praktikperioden.

Vad har jag fått göra då?
Jo, en mängd olika uppgifter. Jag har fixat buggar, gjort ny funktionalitet och snuddat lite vid SQL-frågor. Det har varit både front-end och back-end. Jag har främst utvecklat i Java och JavaScript. Just nu har jag praktik på ICC som bland annat håller på med integrationer. Min första uppgift var att skapa en integration och jag har även fått vara med och se hur en brandman jobbar på ICC. En brandman löser bland annat problem som kan uppstå när kommunikationen mellan olika system inte fungerar som det är tänkt.

Jag har lärt mig mycket under praktiken och alla team har varit väldigt välkomnade och hjälpsamma. Den sista delen av traineeperioden består av tre månaders provanställning, där vi ska vara i ett och samma team. Nästa vecka ska vi även få önska vilket team vi vill vara i under dessa tre månader. Jag har trivts bra i alla team (vilket är väldigt kul) så jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska önska ännu, fast jag börjar närma mig ett beslut. Jag tror det blir bra vart jag än hamnar:).

Här kommer en bild på Kenneth och Dennis som jobbar på ICC.

Trevlig helg!