Hej!

Nu har vi snart gjort vår sista vecka på första delen av traineeprogrammet. Det känns mäktigt att blicka tillbaka tre månader i tiden och se hur mycket vi har lärt oss. Det har varit mycket teori, men också en hel del praktiskt. Ofta i form av självstudier. Vi traineer har växt samman till en tight grupp så det är med blandade känslor som vi nu ska skickas ut i olika team.

Alla av oss är givetvis väldigt taggade på att få komma ut och jobba på riktigt, men det känns samtidigt lite tråkigt att vi traineer inte kommer jobba lika tight med varandra framöver.

För min del kommer första praktikperioden spenderas på ICC, ett team som jobbar med systemintegrationer. Det kommer förhoppningsvis (och troligtvis) bli mycket lärorikt!

I veckan har jag och Johan (tillsammans med cheferna Markus och Sandra) fått representera Jordbruksverket på Karriärum. Det är en mässa på Jönköping University där studenter får chansen att knyta kontakter till olika företag.

Johan och jag var där som representanter för traineeprogrammet, och det kändes som att vi fyllde en bra roll då studenterna kunde få direkt information om våra upplevelser som traineer.

Nedan ser ni en bild på Johan och Sandra.