Nu börjar del 2 av traineeprogrammet närma sig sitt slut, och jag avslutar mina praktikperioder hos ICC, även kallat räddningspatrullen, här syns det ganska tydligt att det börjar närma sig slutet då traineelapparna nästan är helt slut här. Vilket måste betyda att vi traineer som har varit här har jobbat på bra och nått de mål som teamet verkar ha antagit att vi skulle hinna med. Samtidigt som det känns spännande och roligt att ta nästa steg till att få sitt team så känns det tråkigt att lämna detta team som har tagit hand om mig på ett mycket bra sätt.

Under den tredje och sista perioden så ska jag tillbaka till PoF, som var min andra praktikplats. Här så jobbar man med många olika typer av ansökningar av olika former. Då de inte finns någon uttalad person som drar i GUI delarna hos PoF så finns det mycket utrymme för oss två traineer som nu hamnar där att få jobba med GUI delarna, vilket jag tror vi båda är ganska sugna på.

Även jag var med Erik upp på Hack for Sweden och kan inte annat än att hålla med om det han redan har skrivit, det var mycket roligt att få göra något sånt här och jag har lärt mig massor till nästa gång jag väljer att ställa upp något sånt här. Det jag ändå gillade mest måste ha varit att de hade tagit dit en hel del saker man kunde göra om man behövde en paus från hackandet, det fanns pingisbord till roliga saker som bilden ovanför som ändrade färgen efter hur högt man packade sanden.