Ja, jobb som sagt. Blir ju en del jobbsnack på den här bloggen. Vilket i och för sig är ganska rimligt, då det är en blogg som handlar om hur det är att vara trainee. Hade jag bara skrivit om vad jag gjorde utanför jobbet hade jag kanske inte blivit så populär he he.

Känns bara som att det lätt blir lite enformigt när jag skriver här. Men äsch. Ni kan väl få en liten resumé på höjdpunkterna den här veckan!

Höjdpunkt 1: Hade en regioninfo där vi fick veta om hur JM tänkt bli mer digitala än vad vi är idag. Mycket snack om digitalitet överlag tycker jag, vilket är kul! Mer digitalitet åt folket!

Höjdpunkt 2: Jobbade på en visning för allmän försäljning på ett av våra projekt. Trevligt att få prata med människor som är intresserade av våra bostäder och kul att kunna svara på lite frågor om själva utformningen av bostäderna. Blir lite sådär nöjt kaxig när jag kan svara på sådant.

Höjdpunkt 3: AW med två av mina traineebuddies om en halvtimma typ. Ops, det handlade visst inte om jobb. Hehehehe! Men det är ju fredag och då är det viktigt att få in helgkänslan 😉

Hoppas ni får en trevlig helg allesammans! Hörs nästa gång!