Det är måndag, men inte en helt vanligt måndag. Utan en SOLIG måndag!!! Helt galet vad lite sol kan göra skillnad för ens humör, tycker ni inte? Tycker det mesta känns lite lättare när det blir ljusare ute.

Idag steg jag upp supertidigt (vant mig bort från tidiga mornar sen bygget) för att vara med på slutbesiktningar i ett av våra projekt. Det är alltså en besiktning som kunden går inför deras tillträde av bostaden tillsammans med en besiktningsman och ansvarig arbetsledare. Det var intressant att vara med på, bostäderna var jättefina och kunderna var nöjda. KUL!!!

I övrigt har jobbet rullat på i snabb takt tycker jag. Arbetar med många olika frågor parallellt och känns som om jag börjar få mer koll på vad man gör som projekteringsledare. Det är en roll som typ har att göra med samtliga grupper kopplade till projektet på något sätt, vilket gör att man har en del koll på mycket. Det är roligt!

Imorgon ska vi ha projekteringsmöte med alla konsulter och jag ska vara superfokuserad, för nästa projekteringsmöte efter det ska jag få hålla i själv! Woho!!

Avslutar med en bild som jag tagit från min plats vid skrivbordet. Fick allt med lite sol som bevis.

IMG_0213

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag hem! Det här med att kunna gå hem tidigt när en börjat så tidigt är ju ändå väldigt positivt. Ska bara försöka komma ihåg den detaljen nästa gång när väckarklockan ringer 😉