För precis två månader sedan intog jag min roll som trainee inom Coca-Cola University Talent Programme (UTP). Det har hittills varit två extremt spännande månader. Inte nog med att jag har fått vara delaktig i lansering av Coca-Cola Life, vår största lansering sedan Coca-Cola Zero, jag har även fått presentera sju av våra enheter under ett möte med 80 av våra högsta ledare världen över. Jag har med andra ord fått ta ägarskap och ansvar sedan dag ett. För precis två månader sedan hade jag ingen aning om det ofantligt stora förtroende, värme och stöd jag skulle få från mina kollegor och ledare. Den otroliga teamkänslan som existerar bland mina kollegor och den ständiga självklarheten i att hjälpa varandra är enligt mig ovärderlig och genomsyrar verkligen Coca-Cola Enterprises.

Men jag har fått göra mycket mer än så. Idag landade jag i Sverige efter några intensiva dagar i London. Under dessa fullspäckade dagar träffades alla UTP traineer från Europa för att lära känna varandra, lyssna på inspirerande ledare, gå på flertalet tillställningar, bygga vår karriär och utveckla vårt ledarskap. Under en av dessa kvällar när alla traineer stod på dansgolvet och dansade loss så slog det mig att dessa fantastiska personer inte endast är mina nyfunna vänner utan även kollegor. Trots att vi alla är unika, med olika bakgrund från olika kulturer och länder så har vi alla fundamentala gemensamma egenskaper genom att vara nyfikna, drivna, passionerade, sociala och framför allt glada. Det är en fantastisk känsla att få ingå i ett sådant team på ett företag som satsar otroligt mycket resurser på att vidareutveckla dessa egenskaper. För mig känns det verkligen som att jag karriärmässigt har hittat hem och den känslan är oslagbar.

Nu när ni vet lite om mina två första månader så ska ni också få en kort presentation av mig. Mitt namn är Farnaz Saadat. Jag är 25 år gammal och född och uppvuxen i Uppsala. Under våren tog jag min Masterexamen i Tillväxt och Innovationsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan. I min första roll under University Talent Programme arbetar jag med fältsälj inom Cold-kanalen på Coca-Cola Enterprises. Jag har en helt fantastisk chef och kollegor samt en kundbas på omkring 290 kunder från Danderyd till Norrtälje. Genom mina besök hoppas jag på att kunna skapa goda relationer med våra kunder samt hjälpa dem att optimera och effektivisera försäljningen av våra produkter.

2014 års University Talent Program Graduates

2014 års University Talent Programme Graduates